Daar pluk jij de vruchten van

Op zoek naar een complete dekking tegen een haarscherpe premie? Dan ben je bij Univé aan het juiste adres. Het bedrijf biedt een garantie tegen onderverzekering, een goede verzekering tegen schade in huis door inbraak, water, brand en storm en daarnaast zijn je kostbaarheden in twee categorieën mee verzekerd. Daarnaast is de premie erg aantrekkelijk en is je huurders- of eigenaarsbelang altijd tot 10.000 euro mee verzekerd. Je kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: de inboedelverzekering Basis en de inboedelverzekering Allrisk. Daarnaast is er de kostbaarhedenverzekering en aanvullend een buiten-de-deurdekking en een glasdekking.

Voor beide inboedelverzekeringen geldt een aantal aantrekkelijke dingen: tuinmeubilair is altijd mee verzekerd, sanerings- en opruimingskosten worden vergoeden evenals de kosten van een eventuele vervangende woonruimte. Wanneer je gaat verhuizen geldt de inboedelverzekering op twee adressen voor maximaal een half jaar.

De kostbare inboedel wordt ingedeeld in twee categorieën, namelijk lijfsieraden(tot 5000 euro) en overige kostbare inboedel(tot 10.000 euro). Mochten je spullen een hogere waarde hebben, dan is dit altijd extra bij te verzekeren. Bij Schade kun je Univé 24 uur per dag bereiken, online en telefonische. Daarnaast kun je overdag langsgaan bij een van de Univé kantoren in Nederland.