Een complete inboedelverzekering

Inboedel zijn alle dingen die niet bij je huis horen: dingen als kleding, een computer maar ook je tuinmeubelen. Bij OHRA ben je verzekerd van een complete inboedelverzekering, dus in geen geval ben je onderverzekerd zodat je grote geldbedragen kwijt bent. OHRA geeft de keuze uit twee dekkingen: de basisdekking bij storm, brand, inbraak en waterschade en de Allrisk dekking die nog meer extra’s biedt.

Denk hierbij aan ongelukken in huis: een glas water over je laptop of een iemand die per ongeluk een vaas omstoot. Bij de Allrisk verzekering van OHRA hoef je je dus echt nergens zorgen om te maken.Het eigen risico bij een inboedelverzekering van OHRA is 150 euro maar dat bedrag wordt gehalveerd als je gebruik maakt van de Direct Schade Herstel Service.

Deze service zorgt ervoor dat erkende schadeherstellers in je omgeving je spullen na schade herstellen. Daarnaast zijn er nog meer voordelen: je hoeft zelf geen schadehersteller te zoeken, je hoeft geen geld voor te schieten en je betaalt slechts de helft van je eigen risico.

Voor 15% extra korting op je premie kun je krijgen als je huis via een erkend certificaat beveiligd is. Ook is het mogelijk een extra dekking te nemen zoals bijvoorbeeld een kostbaarhedenverzekering.