Verzekeren loont

Inshared maakt een onderscheid in twee soorten woonverzekeringen: de opstalverzekering en de inboedelverzekering. Met een opstalverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je huis, dus bijvoorbeeld het breken van de ramen door een omgevallen boom, een verwoestte keuken door een brand of een geforceerde deur na een inbraak. Met een inboedelverzekering verzeker je je spullen tegen schade. Hierbij kun je denken aan sieraden die meegenomen worden door een inbreker en het kapot gaan van de televisie na een lek.

Beide woonverzekeringen zijn uit te breiden met een Allrisk dekking zodat ook ongelukken die jij of je gezinsleden in huis maken vergoed worden. Een andere, extra dekking is die van mobiele apparaten en extra kostbaarheden. Inshared werkt met beloningspunten die je als verzekerde kunt verdienen. Zo krijg je punten als je de woning voorziet van rookmelders, een alarminstallatie of een waterslot op de wasmachine.

Nieuwe klanten krijgen standaard 10 beloningspunten en op je verjaardag krijg je elk jaar een beloningspunt, net zoals je een punt krijgt voor elke maand dat je klant bent bij Inshared. Wanneer je twee of meer hoofdverzekeringen hebt krijg je jaarlijks een percentage van de premie die je dat jaar hebt betaald. Dit percentage loopt op wanneer je meer verzekeringen neemt.