Zekerheid als het om inboedel gaat

FBTO vergoedt alle verplaatsbare spullen in je huis tot een waarde van 150.000 euro wanneer je bij hen een inboedelverzekering afsluit. Naast de materiële schade, betaalt FBTO ook voor eventuele opruimkosten, schoonmaakkosten, vervoerskosten en de kosten voor het opslaan van je spullen bij bijvoorbeeld waterschade. N

aast een inboedelverzekering kun je ook kiezen uit aanvullende modules die je het hele jaar aan en uit kunt zetten. Hierbij kun je denken aan een Allrisk module die ervoor zorgt dat je extra verzekerd bent tegen ongelukjes. Vooral mensen met kinderen in huis zijn gebaat bij een Allrisk verzekering aangezien er nog wel eens wat kapot gaat door een potje voetbal in huis of een glas ranja bij een computer.

Een buitenshuisverzekering is wellicht handig in de weken dat je op vakantie gaat zodat je spullen ook dan verzekerd zijn. Het eigen risico bij FBTO is 150 euro per schadegeval maar je krijgt 15% premiekorting als je huis goed beveiligd is. Je kunt bij FBTO altijd schade melden, of dat nu in de avonduren of in het weekend is.

Het bedrijf is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Je bent ook verzekerd voor de kosten van het opruimen van schade, voor het schoonmaken van spullen en de kosten van het vervoer en de opslag van spullen.