Verzekerd van een veilige inboedel

Je spullen verzekeren tot 100.000 euro? Dat kan met de inboedelverzekering van Centraal Beheer Achma. Naast het feit dat je op deze manier goed verzekerd bent, zijn er nog meer voordelen. Bij Centraal Beheer Achmea krijg je een goede vergoeding voor je spullen omdat zij lang de nieuwwaarde van spullen betalen. Zo krijg je voor een gestolen iPhone 3 jaar een nieuwwaarderegeling, voor een lederen bank 8 jaar en een televisie 6 jaar.

Meestal betaal je ook geen eigen risico, tenzij je binnen 3 jaar meer dan eens schade claimt. Dan betaal je 100 euro per schadeclaim zelf en Centraal Beheer Achmea de rest. Bij schade kun je altijd contact opnemen met de schadeservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar is.

De prijs van een inboedelverzekering hangt van een aantal dingen af: huur- of koopwoning, het aantal kamer, de dakbedekking, de wijk waarin je woont en de beveiliging van je woning. Online bereken je gemakkelijk en snel wat op jouw woning van toepassing is en wat je maandelijks betaalt aan premie. Soms krijg je bij Centraal Beheer korting op je premie, bijvoorbeeld wanneer je werkgever bij het bedrijf aangesloten is.