Levensverzekeringen berekenen (Familie en personen)
mei 10, 2017

Wanneer je op het punt staat om je inboedelverzekering voor studenten af te sluiten, is het verstandig om hier nog even mee te wachten. Het is namelijk mogelijk om korting te krijgen op je verzekering, wat vele tientallen euros per jaar kan schelen. Het is dus aan te raden om te kijken of het mogelijk is om korting op je inboedelverzekering voor studenten te krijgen. Een verzekering voor jongeren is immers al duur genoeg!

Vaak is het mogelijk om al je verzekeringen als student tegelijkertijd af te sluiten. Denk aan de WA-verzekering, inboedelverzekering en studenten zorgverzekering. Wanneer je deze verzekeringen tegelijkertijd afsluit kun je vaak enkele tientallen euros besparen.

Op deze manier houd je meer geld over voor leuke dingen. Bekijk goed wat de prijzen van de verschillende verzekeringsmaatschappijen zijn en zoek naar studenten pakketten. De verschillende verzekeraars met een speciale inboedelverzekering voor studenten worden overigens ook op deze website vermeld.

Om de homepagina van onze website hebben voor alle studenten een uitgebreide vergelijker gebouwd. Met deze vergelijker kun je in drie eenvoudige stappen naar jouw beste inboedelverzekering, die het beste bij je thuissituatie past. Eerst vul je je persoonlijke gegevens in over je woning, vervolgens berekend onze vergelijker alle inboedelverzekeraars uit Nederland op oppervlakte, type woning en aantal kamers & personen die momenteel wonen.

Vergeet wanneer je klaar bent met studeren vooral niet om je inboedelverzekering stop te zetten of om te zetten.